Om oss

Hvilke type kunder har vi

BemanningsMegleren leverer tjenesten sin til alle type kunder.

Vi er opptatt av at våre kunder skal få den beste løsningen innen bemanningstjenester.

BemanningsMegleren er en frittstående partner som sørger for at du som kunde får den beste leveransen basert på ditt behov.

Vi er her for deg.

Bygg/ Anlegg


Kontor


Lager


Produksjon


Hospitality

Pedagogisk


BemanningsMegleren


Det finnes mange hundre rekrutteringsbyråer. Noen er spesialister, andre er generalister.

Noen jobber kun med søk etter kandidater, andre gjør også søk. Enkelte er best på vikarutleie, mens andre er fokusert på rekruttering av ledere. Det er altså ikke bare bare å finne og velge rekrutteringsselskap. 

Mange har erfaring fra bruk av ulike rekrutteringsselskaper


Om dere trenger hjelp til å finne kandidater det er stor rift om i markedet, bør man vurdere rekrutteringsbyråer som har spesialisert seg på denne aktuelle kompetansen. Eller kanskje dere er ute etter en leverandør som kan levere rekrutteringstjenester til ulike stillingstyper gjennom året. Uansett er det viktig å sikre seg at den kommende leverandøren har den nødvendige kompetansen for å dekke deres behov.

BemanningsMegleren ser etter grundighet og dokumentert kompetanse. 

Blant rekrutteringsbyråene er det ingen krav til kompetanse. Det er et paradoks, siden kunnskap om rekruttering øker treffsikkerheten og minsker risikoen for å feilansettelser. Siden grundighet krever tid og evne, slurves det ofte her. BemanningsMegleren ser etter hva slags dokumentasjon rekrutteringsbyråene kan legge frem. 


En metode som mange benytter i dag er kompetansebasert rekrutteringsprosess. Den tar utgangspunkt i kompetansene som ønskes hos kandidaten og disse kartlegges gjennom tester, intervjuer og referansesamtaler. Vil de bruke denne metoden, eller kan de legge frem andre metoder de mener vil treffe bedre? Kan de rekrutteringsfaget? Er de skikket til å representere deres virksomhet? Har de sertifikater fra DNV-GL?


BemanningsMegleren sørger for at rekrutteringsselskapet jobber for å holde deg oppdatert underveis i prosessen. Skal du få en mail hver fredag med status? Hvis det legges opp til en eller annen form for rapportering, unngår man at ukene flyr. Det skal jo ikke være deg som må ta kontakt for å høre om det skjer noe.


Før kunden vår velger rekrutteringsselskap, diskuterer vi hvem hos rekrutteringsselskapet som skal gjøre jobben. Hvis vi sammen med kunden har fått tillit til at konsulenten vil gjøre en god jobb, sikrer vi at det faktisk er vedkommende som skal utføre tjenestene og være kontaktpersonen i rekrutteringsprosessen. Ellers kan det være at en ny konsulent dukker opp når oppdraget starter.

Vi er en profesjonell part som

megler frem riktig avtale.

Vi er på sosial medier


Følg oss gjerne på sosial medier.Åpningstider


Mandag - Fredag: 08:00 to 16:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt